23 Eylül 2014 Salı

Bebek Uyku Setleri

Bebek uyku setleri, bebeğinizin mışıl mışıl bir uyku çekmesi için çok faydalıdır. İnternette birçok sitede bebek uyku setleri ile ilgili satışlar yapılmaktadır. Tabii ki internetten alışveriş yapmanın en önemli koşulu güvenilir bir alışveriş sitesi bulmak ve uygun fiyatla buradaki ürünleri satın almaktır. Bebek uyku setleri alırken dikkat etmemiz gereken nokta, setlerde kesinlikle tüy vb. bulunmaması gerekiyor. Bunun nedeni de bebeğinizin uyurken bu tüyleri yutabilme ve dolayısıyla telafisi imkansız durumlara davetiye çıkartabilme olasılığıdır.

Bebek uyku setlerinde kullanılan yastık ne çok sert olmalı ne de çok yumuşak olmalı. Çok sert bir yastık bebeğinizin boynunu rahatsız edecektir, yumuşak bir yastık da aynı şekilde boyun problemlerine davetiye çıkartacaktır. Bu yüzden orta karar bir yastık seçilmelidir.Seçilen yorganın yumuşak olmasında herhangi bir mahsur yoktur. Çok sert bir yorgan bebeğe yatak içinde baskı yapabileceğinden dolayı sağlık açısından problem yaratabilir.

Nevresim seçerken ise kız çocuklar için pastel ve pembe tonlara, erkek çocuklar için ise mavinin tonlarına sahip olmasına özen gösterilebilir. Çeşitli çizgi film, hayal dünyası kahramanları ile birlikte bu nevresimler çocuğunuz için çok daha çekici hale gelebilir ve uyku problemi çeken minikler için yatağa bağlılık noktasında avantaj yaratabiliriz ! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder