24 Eylül 2014 Çarşamba

Bebek Telsizleri

Bebek telsizleri çok önemli bir aksesuar bana göre hanımlar :) Bebek telsizi kullanarak çocuğunuzun an be an takibini yapabilirsiniz. Söz gelimi düşünün ki siz mutfakta yemek peşindesiniz veee çocuğunuz ise odasında mışıııl mışıl uykusuna devam ediyor. Durmadan gidip takip etmek yerine teknolojinin bize sunduğu nimetlerden neden faydalanmayalım değil mi :)

Piyasada birçok yerde bulabileceğiniz bu tarz ürünler var. Bunlardan alıyoruz ve birini bebeğimizin odasına koyup diğerini kendimiz neredeysek oraya alıyoruz. Yemek yaparken vs. çocuğun ağlama seslerini dahi gürültüden duymama ihtimallerimiz var biliyorsunuz ki. İşte bu ihtimallerden de kurtulmak için bebek telsizleri bence çok faydalı.

Siz neredeyseniz çocuğunuz orada :) Hatta psikopata bağlayıp da kamera filan da kuruabilirsiniz o zaman çocuğunuzu iş yerinde bile takip edebiliyorsunuz bırakın mutfağı :) Anneler bilir çocuklardan ayrılmak zulüm, böylece hem her yerde çocuğumu takip ediyorum hem de olası sağlık problemlerine karşı önlemimi önceden almış oluyorum ! ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder